KATEGORIJE

Tehnologija, inovacije i edukacija u fokusu još jedne „Rijeke tehnologije“

18.12.2023. / vijesti / transfer znanja

Centar za popularizaciju i promociju znanosti Sveučilišta u Rijeci poziva vas na još jednu, treću po redu, “Rijeku tehnologije“.
U 2024. godini očekuju nas mnoga događanja, a među njima i ova pažnje vrijedna manifestacija koja će tijekom pet dana održavanja, od 29. siječnja 2024. do 2. veljače 2024. godine, omogućiti učenicima, studentima i građanima Rijeke da se upoznaju s radom visokoškolskih i drugih obrazovnih institucija na području tehnologije. Tijekom ove manifestacije, znanstvenici i nastavnici će predstaviti svoj rad na raznim lokacijama Sveučilišta, sastavnica i partnera, pružajući građanima i svim zainteresiranima priliku za izravan susret s riječkim tehnološkim dostignućima.

Program ovogodišnje “Rijeke tehnologije“ Sveučilišta u Rijeci realizirat će se u suradnji sa sljedećim sastavnicama: Centrom za popularizaciju i promociju znanosti kao koordinatorom manifestacije, Tehničkim fakultetom, Građevinskim fakultetom, Pomorskim fakultetom, Fakultetom informatike i digitalnih tehnologija, Fakultetom za matematiku, Fakultetom za fiziku, Centrom za industrijsku baštinu, Centrom za mikro- i nanoznanosti i tehnologije te Centrom za umjetnu inteligenciju i kibernetičku sigurnost. Dodatno, u manifestaciju su uključeni i Centar tehničke kulture te Prirodoslovni muzej Rijeka, dok će se programi odvijati na lokacijama prikazanima u nastavku.

Skip to content