KATEGORIJE

Terenska nastava Sveučilišta za 3. dob – Cres Palača Moise

12.10.2023. / vijesti / treća dob

Na samom početku jesenskog ciklusa predavanja i radionica iz programa Sveučilišta za 3. dob, polaznice i polaznici su dobili priliku otići na terensku nastavu u znanstveno-edukacijski centar Sveučilišta Palaču Moise na Cresu.

Tako su okupljeni polaznici i polaznice 11. listopada 2023. pod vodstvom Andreje Malovoz razgledali Palaču Moise. Nakon završetka ture, pogledali su i izložbu arhitektice i umjetnice Bojane Vuksanović „Living Water“.

Polaznike i polaznice su pozdravile su voditeljica Sveučilišta za 3. dob, prof. dr. sc. Sanja Smojver Ažić te prof. dr. sc. Aleksandra Deluka Tibljaš članica Programskog vijeća Palače Moise.

Polaznici su zatim poslušali i predavanje izv. prof. dr. sc. Igora Ružića s Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, pod nazivom „Ugroženost ranjivih naselja Primorsko-goranske županije od obalnog plavljenja“ koje je održano u okviru ciklusa predavanja „𝗨𝗡𝗜𝗥𝗜 𝘇𝗮 𝗖𝗿𝗲𝘀𝗮𝗻𝗲“.

Program se provodi uz financijsku potporu Grad Rijeke – Odjela gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb te Primorsko-goranske županije.

Skip to content