KATEGORIJE

Tjedan karijera na Ekonomskom

06.11.2020. / vijesti / studenti

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i Centar za karijere EFRI treću godinu zaredom organiziraju Tjedan karijera EFRI na kojem okupljaju eminentne predstavnike javnog i privatnog sektora iz cijele Hrvatske.

Od 2. do 6. studenog 2020. više od 40 predavača priključit će se aktivnostima s ciljem upoznavanja studenata s karijernim mogućnostima koje im se otvaraju po završetku Fakulteta, važnosti razvoja profesionalnih vještina te cjeloživotnog obrazovanja.

U tjednu koji je pred nama profesori će na jedan dan ustupiti svoje mjesto direktorima banaka, menadžerima, marketinškim stručnjacima, poduzetnicima, računovođama i drugim uspješnim predavačima iz prakse.

Osim glavnog djela tu je popratni program čiji će prijenos uživo biti svaki dan na Facebook stranici EFRI.

Ovogodišnje izdanje Tjedna karijera EFRI dio je aktivnosti EU projekta: „Povećanje zapošljivosti studenata kroz unapređenje Centra za karijere i razvoj stručne prakse – CEZAR” čiji je cilj doprinijeti povećanju zapošljivosti EFRI studenata. Projekt je sufinanciran iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.”

PROGRAM

Skip to content