KATEGORIJE

Treći PhD Career Café: Doktorandi za doktorande

09.06.2022. / vijesti / doktorska škola

U sklopu Student Day Festivala, u organizaciji Doktorske škole, Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci jučer je održan treći po redu PhD Career Café, na temu „Doktorandi za doktorande“.
Na tribini su očekivanja, iskustva i izazove s kojima se doktorandi susreću predstavili Nadja Čekolj (FFRI), Ivana Kolić (MEDRI), Bepo Schira (GRADRI) i Tatjana Špoljarić (FMTU). Dr. sc. Ivana Miočić (FFRI) otvorila je tribinu predavanjem na temu “Iskustva mladih znanstvenika na visokim učilištima – što pokazuju istraživanja?.
U posebnom ambijentu na otvorenom prostoru, iza zgrade Akademije primijenjenih umjetnosti, prorektor za strateške projekte prof. dr. sc. Saša Zelenika i voditeljica Ureda za karijere SSC-a Nikoleta Zubić moderirali su zanimljivu i dinamičnu diskusiju.
Tendencija organizatora je sinergijom i proaktivnošću svih dionika nastaviti u istom smjeru povezivanja i razmjene iskustva studenata poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija svih sastavnica riječkog Sveučilišta. Neformalno druženje doktoranada i ostalih posjetitelja PhD Career Café -a nastavljeno je i u ostatku večeri, na zabavnom programu Student Day Festivala.

Skip to content