KATEGORIJE

UNIRI Career Days 2023

16.10.2023. / vijesti / 50UNIRI

Drage studentice i studenti, dragi alumni Sveučilišta u Rijeci!

Pozivamo Vas na druge po redu Dane karijera Sveučilišta u Rijeci – UNIRI Career Days, koji će se održati od 23. do 26. listopada 2023. godine u organizaciji Sveučilišta u Rijeci, uz podršku Alumni UNIRI mreže, Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra te Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

UNIRI Career Days organiziraju se s ciljem jačanja kompetencija za upravljanje karijerom kod studenata, studentica i alumna svih sastavnica riječkog Sveučilišta, informiranja o potrebama na tržištu rada, povezivanja s poslodavcima te međusobnog umrežavanja.

Tijekom prva tri dana (od 23. do 25. listopada) svi zainteresirani moći će pristupiti različitim edukativnim i informativnim aktivnostima te će imati priliku saznati više o upravljanju karijerom, informirati se o različitim mogućnostima razvoja karijere na Sveučilištu u Rijeci te unaprijediti različite prenosive vještine namijenjene postizanju profesionalnog uspjeha.

Posebna pažnja usmjerena je i na uspješne alumne Sveučilišta u Rijeci koji će u programu sudjelovati kao gostujući predavači.

Središnja aktivnost UNIRI Career Daysa 2023 jest UNIRI Job Fair koji će se održati 26. listopada od 13:00 do 19:00 sati u prizemlju zgrade Sveučilišnih odjela.

Svi će se izlagači na Job Fairu imati priliku predstaviti putem izlagačkog štanda i/ili putem kratke tzv. pitch prezentacije. Osim predstavnika iz gospodarskog sektora na Job Fairu će svoje aktivnosti i prilike za profesionalni razvoj predstaviti različite studentske udruge te organizacije civilnoga društva.

Na manifestaciji će ukupno sudjelovati više od 50 izlagača, a u programu je ponuđeno 25 edukativnih aktivnosti.

Program i kratke opise svih izlagača možete pronaći ovdje.

Za neke od ponuđenih aktivnosti potrebna je prijava koja je moguća putem ispunjavanja prijavnog obrasca:  https://forms.office.com/e/jTeZqCJS1j

Radujemo se Vašem dolasku!

Skip to content