KATEGORIJE

UNIRI na Sajmu obrazovanja i karijera ”Informativa”

22.01.2024. / vijesti / studenti

U sklopu zajedničke inicijative Agencije za mobilnost i programe EU i Ministarstva znanosti i obrazovanja Study in Croatia Sveučilište u Rijeci predstavilo se u Ljubljani u petak i subotu, 19. i 20. siječnja 2024. na 15. međunarodnom sajmu visokoškolskog obrazovanja Informativa.

Sajam Informativa najveći je sajam obrazovanja i karijera u Sloveniji, koji okuplja više od 27.000 posjetitelja s ciljem predstavljanja studijskih programa izravno budućim studentima, sklapanja novih partnerstava te jačanja prisutnosti u području internacionalizacije visokog obrazovanja.

Na ovom značajnom događaju predstavnici Fakulteta dentalne medicine i Fakulteta biotehnologije i razvoja lijekova predstavili su svoje i studijske programe koji se izvode na engleskom jeziku ostalih sastavnica: Fakultet informatike i digitalnih tehnologija, Fakultet za fiziku i Fakultet za matematiku. Uz spomenute fakultete na Sajmu je sudjelovao i Ekonomski fakultet u Rijeci.

Na zadovoljstvo hrvatske delegacije štand inicijative Study in Croatia bio je iznimno dobro posjećen te se nadamo da će doprinijeti porastu broja stranih studenata na Sveučilištu u Rijeci.

Skip to content