KATEGORIJE

UNIRI na virtualnom sajmu obrazovanja

03.03.2022. / vijesti / studenti

Sveučilište u Rijeci sudjeluje na trećem virtualnom sajmu obrazovanja pod nazivom „Na koji ćeš faks?“ putem kojeg se predstavlja više od 200 visokoškolskih ustanova iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Srbije. Posjetitelji sajma imat će priliku informirati se o studijima koje nude visokoškolske ustanove, o uvjetima i dokumentaciji za upis te svim drugim relevantnim podacima o studiju. Moći će i postavljati pitanja te razgovarati s predstavnicima visokih učilišta o studiranju i razvoju svoje buduće karijere.

Uz Sveučilište u Rijeci na sajmu se, kroz prezentacije, radionice, webinare, podcaste te razgovore s budućim studentima, predstavljaju i Ekonomski fakultet, Fakultet za matematiku, Odjel za biotehnologiju, Medicinski fakultet, Odjel za fiziku, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Građevinski fakultet, Fakultet dentalne medicine, Studij Politehnike, Fakultet informatike i digitalnih tehnologija i Tehnički fakultet.

Virtualni sajam obrazovanja otvoren je do 1. listopada 2022. godine, a poveznica kojom se pristupa digitalnoj platformi je https://nakojicesfaks.com/.

Skip to content