KATEGORIJE

Upišite YUFE online trening o ravnopravnosti, poštivanju različitosti i uključivosti

22.09.2023. / vijesti / diversity

Sa zadovoljstvom najavljujemo pokretanje novog YUFE online treninga u suradnji sa Sveučilištem u Essexu koji je namijenjen svim dionicima nastavnih i znanstvenih procesa na sveučilištima, uključujući studentsku populaciju i svo osoblje.

Trening pokriva teme kao što su uznemiravanje, mikroagresije i nesvjesne pristranosti te ima za cilj povećati razumijevanje polaznika i posvećenost temama ravnopravnosti i uključivosti na zanimljiv način. Provodi se na engleskom jeziku, a sastoji se od videozapisa s transkriptima, praktičnih savjeta, relevantne literature i aktivnosti za provjeru znanja podijeljenih u šest sekcija. Za svaku sekciju je potrebno 20-ak minuta i po završetku svih sekcija možete preuzeti potvrdu o uspješnom završetku treninga.

YUFE Equity, diversity, and inclusivity (ED&I) treningu možete pristupiti jednostavno, slijedeći ove upute:

  • Registrirajte se na ‘Open Essex‘ odabirom “Create new account” na dnu stranice.
  • Potvrdite svoj račun klikom na poveznicu u e-mailu koji će Vam se poslati nakon kreiranja računa. Ako imate problema s kreiranjem računa ili pristupom treningu, pošaljite e-poruku na tel@essex.ac.uk.
  • Upišite se tako da se prijavite na Open Essex i pritisnete “Enrol now” kod treninga “YUFE Equity, diversity, and inclusivity (ED&I)”.
  • U slučaju da se trening “YUFE Equity, diversity, and inclusivity (ED&I)” ne prikazuje odmah, upišite njegov puni naziv u tražilicu. Jednom kada trening započnete, nalazit će se na dnu stranice nakon prijave.

Za dodatna pitanja ili nejasnoće obratite se na diversity@uniri.hr.

Skip to content