KATEGORIJE

Upitnik – Emocionalno funkcioniranje studenata tijekom pandemije

16.04.2021. / vijesti / studenti

Drage studentice, dragi studenti,

Tijekom posljednjih godinu dana naši su se životi značajno promijenili. Zanima nas kako se nosite sa svim izazovima promjenjive svakodnevice i neizvjesne budućnosti tijekom trajanja pandemije.

Kao što smo vam najavili tijekom prošlog semestra, ponovno vam se obraćamo s molbom da sudjelujete u nastavku istraživanja “Emocionalno funkcioniranje studenata tijekom pandemije” u kojem pratimo funkcioniranje studenata tijekom različitih faza trajanja pandemije. U ovoj fazi istraživanja možete sudjelovati neovisno o tome jeste li se odazvali tijekom ranijih faza ispitivanja. Studente koji su sudjelovali u ispitivanju provedenom tijekom prošlog semestra molimo da ispune podatke o šifri kako bismo mogli povezati prošle i sadašnje podatke, a pri tome osigurati anonimnost. Sudjelovanje u istraživanju u potpunosti je dobrovoljno i anonimno, a odustati možete u bilo kojem trenutku. Rezultati dobiveni ovim istraživanjem pomoći će u kreiranju programa s ciljem olakšavanja prilagodbe na studiranje u izvanrednim situacijama. Ispunjavanje upitnika trajat će oko 10-15 minuta, a na kraju možete pronaći poveznice na korisne savjete za uspješnije nošenje s aktualnom situacijom i uspješnije studiranje.

Pristupanjem upitniku istovremeno izražavate svoj pristanak i potvrđujete da ste informirani da je Vaše sudjelovanje u istraživanju dobrovoljno, da imate pravo odustati u bilo kojem trenutku te da su istraživači obvezni zaštititi tajnost podataka.

Upitniku možete pristupiti putem sljedeće poveznice:
https://survey.zohopublic.eu/zs/YCB8gq

Zahvaljujemo na vašem vremenu i doprinosu.

Voditeljica istraživačkog tima
prof. dr. sc. Ivanka Živčić-Bećirević (izivcic@ffri.hr)

Skip to content