KATEGORIJE

Upoznajte ERC – sudjelujte na info danu

20.11.2020. / vijesti / eu projekti

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za mobilnost i programe EU u suradnji s Europskim istraživačkim vijećem (European Research Council, ERC) organizira ERC informativni dan: Upoznajte ERC namijenjen hrvatskim znanstvenicima.

Informativni dan će se održati 2. prosinca 2020. u 10:00h putem platforme Zoom. ERC informativni dan otvorit će ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs i akademkinja prof. dr. sc. Milena Žic Fuchs.

Na informativnom danu bit će predstavljene ERC financijske potpore u sklopu novog Okvirnog programa EU za istraživanje i inovacije – Obzor Europa, a poseban će naglasak biti na sesijama umrežavanja s dobitnicima ERC financijskih potpora gdje će sudionici imati priliku čuti njihova osobna iskustva i korisne savjete prilikom prijavljivanja za ERC potpore.

Dobitnici prestižnih ERC financijskih potpora koji će sudjelovati na informativnom danu su prof. dr. sc. Stipan Jonjić, prof. dr. sc. Vernesa Smolčić, doc. dr. sc. Jadranka Šepić, prof. dr. sc. Iva Tolić i prof. dr. sc. Nenad Pavin.

Službeni jezik informativnog dana je engleski, a rok za prijavu na informativni dan je 26. studeni 2020. Detaljnije informacije, uključujući program i upute za prijavu, možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Skip to content