KATEGORIJE

Uskoro 7. Impulse Festival

11.11.2020. / vijesti / ostalo

U petak, 13. studenog 2020. započet će sedmo izdanje Impulse Festivala i trajat će do 19. studenog 2020. Uz uobičajenu programsku ponudu poput sajma ploča, filmskog segmenta, neizbježne, ali i aktualne tribine, u programu će biti i dva glazbena nastupa uživo.

Impulse je klupski boutique festival koji spaja gradske lokacije s misijom promocije dobre glazbe i urbane kulture. Događanja koji se odvijaju tijekom trajanja festivala kroz različite medije, tematiziraju glazbu, koja je okosnica i poveznica festivala, u duhu čega je i njegov slogan –  „glazba je svugdje“.

Cjelokupno izdanje ovogodišnjeg festivala održava se uz poštivanje preporuka HZJZ-a.

Predviđeni program festivala:

Petak nam donosi distorzijski koktel u Palachu – kolaž stonera, metala i hardcore-a uz Stonebride , Kevlar Bikini i Mamut.

Subota je rezervirana za tradicionalni sajam ploča, te indie-folk koncert na palubi botela Marina u dobrom društvu kantautorice Irene Žilić koja dolazi s bendom.

U nedjelju se selimo u Art-kino, gdje gledamo hrvatsku premijeru Marriane & Leonard: Words of Love. Tko ne stigne, ima i druga projekcija, u utorak 17.studenog.

Što se tiče tribina prva tema je prog rock, zatim studentski kulturni životu u Rijeci, a cijeli Festival se zaokružuje temom i sve češćim pitanjem „Da li se Čujemo?“

Više informacija o Impulse Festivalu potražite na SKC web stranici te Facebooku i Instagram profilima Impulse Festivala

Zajedničku organizaciju festivala potpisuju Distune Promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci, a za vizualni identitet festivala zaslužan je dizajnerski studio Radnja iz Zagreba. Festival sufinanciraju Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Rijeka – Odjel za kulturu, Sveučilište u Rijeci i Zaklada Kultura nova.

Glazba je svugdje.

Najavljeno događanje organizirano je uz poštivanje svih preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze virusom COVID-19. Radi zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svojih najmilijih, svi se sudionici i posjetitelji pozivaju na poštivanje preporuka: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te nošenje zaštitnih maski za lice.

Napomena: Ukoliko imate pitanja na navedenu temu, slobodno ih možete i pismeno poslati na info@impulse.org

Skip to content