KATEGORIJE

Uskoro novo izdanje YUFE Akademije!

01.07.2021. / vijesti / yufe

Uskoro ponovno YUFE Akademija! Događaji i predavanja u sklopu YUFE Akademije ponovno će biti prilagođeni široj publici, studentima, zaposlenicima i građanima. Drugo izdanje Akademije počinje u srpnju 2021. i trajat će tijekom akademske godine 2021./2022. U središtu zanimanja nalazi se dobrobit građana, a prethodna tema – europski identitet i odgovornosti u globalnom svijetu – i dalje je aktualna, stoga će se istovremeno istraživati obje teme.

Kao i dosad, predavanja će biti raznovrsna. Počet ćemo sa serijom predavanja na temu zdravstva, održivosti, društvenih znanosti, prava i ekonomije i mnogih drugih. Osim toga, bit će ponuđena i predavanja na temu raznolikosti i uključivosti te poduzetništva. Obje serije predavanja predstavit će praktične načine na koje se raznolikost, uključivost i poduzetničke vještine mogu primijeniti u svakodnevnom životu.

Ovogodišnje izdanje YUFE Akademije donosi i neke novitete. Višejezičnost je jedan od njih, stoga se predavanja neće odvijati samo na engleskome jeziku, već i na drugim europskim jezicima, a tako će svatko moći pratiti predavanja na svom materinskom ili drugom poznatom jeziku.

Kasnije će YUFE Akademiju dopuniti i izdanje za osoblje (engl. YUFE Staff Academy), nudeći događaje prilagođene interesima (budućeg) istraživačkog osoblja i profesionalnog uslužnog osoblja. YUFE će tako ponuditi niz predavanja i treninga na temu dobrobiti zaposlenika, a organizirat će i događaj posvećen oglašavanju i uvođenju diplomskih studija na YUFE sveučilištima, detaljni trening za studente diplomskih studija, nekoliko proljetnih škola i drugih znanstvenih i/ili akademskih događaja.

Zbog pandemije uzrokovane virusom COVID-19 većina predavanja i radionica održat će se u virtualnom obliku. Neki će se događaji pokušati odvijati fizički.

Sve aktivnosti bit će najavljene na službenoj YUFE stranici te putem društvenih mreža. Ako se želite pridružiti YUFE Akademiji, potrebno je prijaviti se. Možete se pridružiti jednom događaju ili više njih, ovisno o interesu i vremenu.

Što sve nudi ovogodišnje izdanje YUFE Akademije, pogledajte ovdje.

Skip to content