KATEGORIJE

Važna obavijest studentima!!

25.02.2020. / vijesti / o sveučilištu

Sveučilište u Rijeci odgađa planirani Welcome day za dolazne Erasmus studente i savjetuje izbjegavanje odlaska studentima u zarazom zahvaćene regije

Sukladno danas pristigloj obavijesti Agencije za mobilnosti i programe EU koja se odnosi na korisnike programa Erasmus+ izdate u kontekstu izbijanja korona virusa, Uprava Sveučilišta u Rijeci donijela je odluku o odgodi manifestacije Welcome day za dolazne Erasmus studente ljetnog semestra 2019/2020., planirane za 4. ožujka 2020. (srijeda) u prostoru Građevinskog fakulteta u Rijeci.

Novi datum odredit će se naknadno, a o datumu Welcome day-a korisnici će biti na vrijeme obavješteni. Sve informacije bit će dostupne na mrežnim stranicama UNIRI, a informacije Agencije za mobilnost i programe EU možete pronaći ovdje.

Uprava Sveučilišta u Rijeci također savjetuje svojim studentima da odgode odlazak na sveučilišta u talijanskim regijama Lombardija i Veneto, odnosno područjima zahvaćena korona virusom, te da redovno prate informacije i upute koje izdaju krizni stožeri, kao i sve informacije i preporuke Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Ministarstva zdravstva, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Svjetske zdravstveneorganizacije.

Svim hrvatskim državljanima koji se trenutačno nalaze na području pogođenom zarazom iii planirajuodlazak s takvih područja preporučuje se da zatraže pomoć od veleposlanstava, konzulata ili počasnihkonzulata Republike Hrvatske u toj zemlji.

Skip to content