KATEGORIJE

Webinar European IP Helpdeska: Učinkovite strategije dosega intelektualnog vlasništva za povećanje utjecaja projekata u području istraživanja i inovacija

03.04.2023. / vijesti / eu projekti

European IP Helpdesk organizira webinar na temu: Učinkovite strategije dosega intelektualnog vlasništva za povećanje utjecaja projekata u području istraživanja i inovacija (engl. Effective IP and Outreach Strategies Help Increase the Impact of Research and Innovation), koji će se održati 19. travnja 2023. godine od 10,30 do 12 sati.

Svrha webinara je razjasniti razlike između komunikacije, diseminacije te korištenja projektnih rezultata i ukazati na područja koja su im zajednička, kao i istaknuti njhovu ulogu u maksimiziranju učinka projekata financiranih iz sredstava Obzor 2020. programa.

Sudionicima će biti predstavljen pregled ključnih praktičnih koraka koje treba poduzeti i razmotriti prilikom razrade dobre strategije dosega i korištenja projektnih rezultata. Webinar je komplementaran drugim treninzima koje nudi tim European IP Helpdeska, a koji se posebno bave pitanjima korištenja rezultata i upravljanja intelektualnog vlasništva u okviru Obzor 2020. programa.

Webinar je besplatan te će se održati na engleskom jeziku. Više informacija te poveznica za sudjelovanje dostupni su ovdje.

Skip to content