KATEGORIJE

Webinar Sveučilišta u Antwerpenu

28.04.2021. / vijesti / yufe

Naš YUFE partner Sveučilište u Antwerpenu i Odjel za obrazovanje Sveučilišta u Antwerpenu organiziraju webinar o poduzetništvu u visokom obrazovanju. U središtu webinara nalazi se pitanje kako motivirajuće poduzetništvo integrirati u učionicu. Ovaj webinar nastoji okupiti predavače, osoblje i službenike za politike s različitih institucija visokog obrazovanja. Webinar će se održati 7. svibnja 2021. s početkom u 11 sati

Svi polaznici dobit će priliku naučiti nešto o četirima dobrim praksama poduzetništva u učionici. Predavači sa Sveučilišta u Antwerpenu održat će dvije prezentacije, a druge dvije održat će predavači sa Sveučilišta u Bremenu i Sveučilišta u Essexu. 

Otkrijte kako stvaranje poticajnog poduzetničkog okruženja može potaknuti mlade poduzetnike i studente. Uz to, svi će prijavljeni naučiti kako pristupi usmjereni na učenike/studente i okruženje za učenje temeljeno na kompetencijama omogućavaju studentima da razviju poduzetničke kompetencije. Prijaviti se možete do 5. svibnja 2021. ispunjavanjem obrasca.

Webinar se organizira uz potporu Flamanske agencije za inovacije i poduzetništvo (VLAIO), u suradnji s TakeOffAntwerp Alliance, poduzetničkom zajednicom u regiji Antwerpena.

Skip to content