KATEGORIJE

Wings for Life Run na Kampusu

04.05.2023. / vijesti / sport

U nedjelju, 7. svibnja 2023. s početkom u 13 sati na Kampusu Sveučilišta u Rijeci bit će održana treća po redu humanitarna utrka Wings for Life Run kao app run na riječkom području. Ove godine domaćin je Sveučilište u Rijeci, a organizatori Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i Društvo sportske rekreacije Kvarner. Organizatori pozivaju svih da se priključe ovoj globalnoj utrci kojom se pomaže u traženju lijeka za leđnu moždinu.

Kako se prijaviti?
Putem stranice https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr/locations/rijeka-trsat-kampus.
Potrebno je preuzeti aplikaciju Wings for Life World Run za Andorid ili iPhone i izvršiti prijavu.

Za sudjelovanje će biti naplaćena startnina od 12 eura čiji je stopostotni iznos namijenjen istraživanjima leđne moždine.

Start i cilj utrke su na Kampusu, između restorana Studentskog centra i zgrade Građevinskog fakulteta te se trči krug od 700 metra oko studentskog naselja. Start utrke je točno u 13 sati, a 30 minuta poslije kreće virtualno presretačko vozilo brzinom od 14 km/h, postepeno ju povećavajući sve dok ne prestigne i posljednjeg sudionika, o čemu ih aplikacija obavještava.

Ovu stazu moguće je proći i sa kolicima, stoga i sve osobe s invaliditetom mogu sudjelovati.

Ukoliko ste se već prijavili za trčanje putem aplikacije, ne morate ponavljati prijavu, nego možete doći na Kampus gdje vas čeka bogata okrjepa koju su osigurali Saponia d. d. i Studentski centar Rijeka, odlična atmosfera uz DJ-a i dobra zabava!

Povodom 50. obljetnice Sveučilište u Rijeci i Studentskih zbor UNIRI za sve sudionike pripremili su poklon-paket pa se sve sudionike moli da dođu sat vremena prije utrke preuzeti paket.

Povedite dobro društvo i trčite zajedno za vrijedan cilj!

Skip to content