KATEGORIJE

YERUN Nagrada za otvorenu znanost 2023. – produljen rok prijava do 15. prosinca!

07.12.2023. / vijesti / YERUN

Zbog tehničkih problema s kojima su se neki korisnici susreli na platformi YERUN Open Science Awards i malog broja prijava,rok za podnošenje prijava produljen je do 15. prosinca 2023. Oni koji su već predali svoje prijave mogu izmijeniti i dodatno doraditi svoje prijave do 15. prosinca.

* * * * *

YERUN sa zadovoljstvom najavljuje da je treće izdanje YERUN Open Science Awards i službeno otvoreno. Prijave se zaprimaju do 5. prosinca.

Klikni ovdje za tekst poziva!

Jesi li predvodnik otvorene znanosti na jednoj od YERUN institucija? Nemoj propustiti priliku da tvoja inicijativa bude nagrađena. YERUN Open Science Awards prepoznaju pojedince i timove koji su unutar YERUN-a pokazali neizmjernu posvećenost otvorenoj znanosti.

Fokus nagrade je na inicijativama koje aktivno podržavaju i implementiraju principe otvorene znanosti unutar zajednice. Inicijative mogu koordinirati strani istraživači, administrativno osoblje i druge sveučilišne službe.

Odabrani prijedlozi svojoj će instituciji donijeti novčanu nagradu od 2000 eura, koja će se koristiti za daljnji razvoj i unaprjeđenje postojeće inicijative ili provedbu nove inicijative na temu otvorene znanosti. Ove godine nagradit će se do pet inicijativa.

Nagrađene inicijative bit će pozvane da predstave svoj rad na događaju koji organizira YERUN u veljači 2024. Sve ostale inicijative koje ispunjavaju uvjete bit će predstavljene u posebnom prostoru na internetskoj stranici YERUN-a i u biltenu.

Pogledajte prošlogodišnje dobitnike.

Poziv za 2023. godinu otvoren je od 6. studenog do 5. prosinca 2023. godine, a pobjednici će biti objavljeni u veljači 2024. godine.

Za bilo kakva dodatna pitanja slobodno se obratite glavnoj tajnici YERUN-a, Silviji Gomez Recio, na e-adresu secretarygeneral@yerun.eu.

Skip to content