KATEGORIJE

YUFE online Otvoreni dani: obogati svoj studij

26.09.2022. / vijesti / yufe

YUFE nudi novi način studiranja u Europi: Alternativa vašem boravku u inozemstvu!

Zainteresiran /a si za YUFE, ali nisi baš siguran/na što očekivati Bez brige: održat ćemo online Otvoreni dan 11. listopada tijekom kojeg ćemo predstaviti YUFE program, tvoje mogućnosti i način kako se prijaviti.

Proširi svoje horizonte

YUFE, alijansa Europskih Sveučilišta, pruža odličnu priliku da obogatiš svoje studiranje kolegijima i aktivnostima s drugih europskih sveučilišta.

YUFE Student Journey pruža svim studentima s YUFE partnerskih sveučilišta mogućnost da kreiraju vlastiti program studiranja te ga upotpune europskom dimenzijom.

Razmišljaš o obogaćivanju svog studijskog programa kolegijima i aktivnostima s drugih europskih sveučilišta? YUFE ti nudi priliku da odabereš sam/a broj kolegija i aktivnosti, kao i vrijeme kada ćeš iste pohađati. Bilo online ili kroz fizičku mobilnost!

Tijekom online Otvorenog dana 11. listopada, od 11:30 do 13:30, podijelit ćemo informacije o nadolazećem razdoblju prijave za YUFE Student Journey (12. rujna – 30. listopada 2022.) kao i o različitim prilikama koje ti YUFE nudi (npr. online kolegiji s drugih sveučilišta, tečajevi jezika, volontiranje i niz drugih aktivnosti).

Odlično za tvoj životopis

“Postoji veoma malo prilika koje nude suradnju s toliko sveučilišta odjednom; imati pristup njihovim kolegijima i mreži je neprocjenjivo.” – YUFE student Jordan Hammond sa Sveučilišta u Maastrichtu (Maastrich Unversity).

“Mogu odabrati upravo ono što mi je potrebno za razvoj profesionalnih vještina.” – YUFE student Adeniran Adewoye, Sveučilište Istočna Finska (University of Eastern Finland). Za Adenirana, mogućnost da kreira vlastiti kurikulum bio je glavni razlog zašto se uključio u YUFE Student Journey. A koji je tvoj razlog? Mi ćemo te upoznati sa svim mogućnostima tijekom online Otvorenih dana.

YUFE Otvoreni dani

Jesenski period prijave za YUFE Student Journey traje od 12. rujna do 30. listopada 2022. i otvoren je za sve studente YUFE partnerskih sveučilišta (studenti moraju biti minimalno 2. godina preddiplomskog studija. Studenti koji su ove godine tek upisali fakultet morat će pričekati ljetni semestar za prijavu). Ideja je da tijekom Otvorenog dana odgovorimo na sva vaša pitanja i pomognemo vam u pripremi prijave za YUFE Student Journey.

Detaljnije o programu i načinu prijave možeš pročitati na YUFE web stranici, a za YUFE Otvorene dane registriraj se:

Online OPEN DAY – 11 October from 11:30-13:30cest

Skip to content