KATEGORIJE

YUFE postdoktorski programi

02.11.2020. / vijesti / yufe

Počinje YUFE putovanje za akademsko osoblje! Otvoren je prvi poziv za YUFE postdoktorske programe.

Ako ste nedavno završili doktorski studij i imate veliki interes za istraživanjem europskog identiteta, prijavite se za trogodišnju YUFE postdoktorsku poziciju na jednom od sveučilišta iz YUFE saveza i sudjelujte u istraživačkim aktivnostima jednog od prvih Europskih sveučilišta!

Na poziv se mogu javiti svi perspektivni postdoktorandi istraživači koji nakon završetka doktorskog studija žele nastaviti razvijati svoju karijeru i dalje se usavršavati. Program je namijenjen istraživačima iz područja društvenih i humanističkih znanosti te drugih relevantnih područja koja se tiču prvog primarnog područja YUFE saveza: europskog identiteta i odgovornosti u globalnom svijetu.

Cilj je programa oblikovati prvi tzv. YUFE Career Track pružajući mladim istraživačima izvrsne uvjete za istraživanje, predane mentore i priliku da sudjeluju u stvaranju jednog od prvih Europskih sveučilišta. U središtu ovog postdoktorskog programa bit će umrežavanje kroz YUFE savez i mogućnosti za razvoj karijere unutar YUFE-a i šire.

Detaljnije informacije nalaze se na sljedećoj poveznici.

Skip to content