KATEGORIJE

YUFE Talk Show: Suočavanje s neizvjesnošću, dvosmislenošću i rizikom

14.10.2021. / vijesti / yufe

Svakog mjeseca YUFE održava razgovore o poduzetništvu koji omogućuju sudionicima da uče iz iskustva i savjeta stručnjaka u određenom području Europskog okvira kompetencija za poduzetništvo (EntreComp) radi promicanja poduzetničkog mišljenja. YUFE Talk Shows podijeljeni su u dva dijela: prvi je dio otvoren za sve, a drugi je usmjeren na studente koji će tako moći komunicirati s govornicima i razmijeniti svoja iskustva.

Sljedeći talk show pod nazivom Coping with uncertainty, ambiguity, and risk održat će se 28. listopada, a organizira ga Sveučilište u Antwerpenu.

Ciljana publika: otvoreno za sve
Datum i vrijeme (CET): 28. listopada 2021., 13:00 – 15:00
Jezik: engleski
Rok za prijave: 27. listopada 2021. (prijave putem poveznice)

Ovaj talk show bit će u potpunosti posvećen razgovoru o tome kako se nositi s neizvjesnošću, dvosmislenošću i rizikom. Sve sudionike u temu će uvesti prof. dr. sc. Robin De Cock sa Škole za menadžment u Antwerpenu koji će govoriti o poduzetniku kao velikom preuzimatelju rizika i ocjenjivanju poduzetničkih metoda za suočavanje s rizikom, nejasnoćama i neizvjesnostima. Nakon predavanja bit će organizirana i panel diskusija s uvidima iz akademskog i poslovnog svijeta, a svoja će iskustva podijeliti i studenti poduzetnici i profesori poduzetnici.

Govornici:
• prof. dr. sc. Robin De Cock, Škola za menadžment u Antwerpenu
• prof. dr. sc. Maarten Weyn, Odsjek za primijenjene znanosti, Sveučilište u Antwerpenu
Sven De Vocht, Gospodarska komora Voka, Antwerpen-Waasland
Luka Šeparović, suosnivač, Velusta

Prije samog predavanja, sudionike će pozdraviti i rektor Sveučilišta u Antwerpenu prof. dr. sc. Herman Van Goethem, a raspravu će moderirati Barbara Tan, savjetnica za politike transfera znanja pri Uredu za valorizaciju Sveučilišta u Antwerpenu.

Skip to content