KATEGORIJE

YUFE dobrodošlica novim studentima

12.12.2023. / vijesti / yufe

Europsko sveučilište YUFE srdačno je pozdravilo 375 novih studenata i studentica koji su se pridružili YUFE Studentskom putovanju u ovoj akademskoj godini. Studenti i studentice pohađaju različite studijske programe i dolaze s jednog od 10 partnerskih sveučilišta, ali dijele zajedničku ambiciju unaprjeđenja studija kolegijima i aktivnostima YUFE alijanse. Kroz YUFE imaju priliku samostalno kreirati vlastiti studijski put.

Online YUFE Meet and Greet održao se 30. studenog, što je ujedno bila i službena dobrodošlica svim novim YUFE studentima i prilika da se pobliže upoznaju s prilikama koje YUFE nudi. Osim razvijanja različitih profesionalnih vještina i sposobnosti, YUFE studentima dodatno se otvara mogućnost upoznavanja i suradnje sa studentima diljem Europe, što će ih pripremiti na rad u međunarodnom okruženju.

Od 2020. godine Europsko sveučilište YUFE upisalo je više od 1400 studenata različitih studijskih razina i programa. U prosjeku je svaki YUFE student upisao 5,3 kolegija, a kombinirajući fizičku i vritualnu mobilnost posjetio u prosjeku tri YUFE sveučilišta. Upravo je to ono što YUFE razlikuje od ostalih obrazovnih ponuda; YUFE studenti odlučuju kako i gdje žele obogatiti svoju akademsku diplomu kombinirajući različite aktivnosti – od kolegija, preko tečajeva jezika i volonterskih programa do poduzetničkih inicijativa.

Dobrodošli novi YUFE studenti, želimo vam nevjerojatno YUFE iskustvo!

Skip to content