KATEGORIJE

Želiš razvijati svoje vještine diljem Europe? Pridruži se YUFE mreži!

06.04.2023. / vijesti / yufe

Ako volite učiti nove stvari, unaprjeđivati postojeće vještine i kompetencije, a uz to se želite baviti onime što volite te se družiti s mladima diljem svijeta, pridružite nam se u novom YUFE Student Journey programu koji nudi sve navedeno!

Sveučilište u Rijeci i ove godine omogućuje svojim studentima upis u ovaj YUFE program koji vam pruža priliku da u skladu s vlastitim interesom i rasporedom pohađate online kolegije, koristite Erasmus+ mobilnost za razmjenu, učite nove jezike, stručno se usavršavate ili volontirate u zajednici na 9 europskih sveučilišta.

Prijave su otvorene preko YUFE virtualnog kampusa do 26. svibnja ili do zaprimanja 60 prijava sa Sveučilišta u Rijeci, a jedini uvjet za prijavu jest da se uspješno koristite engleskim jezikom.

Zanima vas što o tome kažu trenutno upisani studenti?

“Sveučilišta u drugim državama drugačije rade stvari i to je veoma uzbudljivo.” Pablo Barquin Soria, YUFE student.

Različiti pristupi obrazovanju i drugačije iskustvo studiranja “nalazi ti se na dlanu”. Prijavi se za YUFE studentsko putovanje i promijeni svoju perspektivu novim znanjima i sposobnostima. Za tvoje buduće zaposlenje, akademsko obrazovanje je važno, ali nije jedino. Štoviše, današnje tržište rada prepoznaje individualce koji su tijekom svoga obrazovanja razvijali poduzetničke vještine ili su bili društveno angažirani. Dodajte tim vještinama i sposobnost govorenja više jezika i imate recept za uspjeh. Jesmo li spomenuli da sve to YUFE nudi besplatno? Pablo Barquin Soria je jedan od YUFE studenata sa Sveučilišta Carlos III Madrid koji ponajviše koristi priliku da uči jezike. “Počeo sam učiti finski i hrvatski jezik, što bi bez YUFE-a u Španjolskoj bilo veoma teško.” A mogućnosti su daleko veće od samog pohađanja tečaja jezika. “Mogu vježbati jezik s izvornim govornicima, a postoje i brojne aktivnosti, poput language caffe gdje se ljudi okupljaju online kako bi unaprijeđivali jezik koji uče.”

Za više informacija, prijavi se za online OPEN DAY 18. travnja ili 9. svibnja i saznaj sve o YUFE mogućnostima. Pregled toga što se sve studentima nudi možeš pronaći i u promotivnoj prezentaciji, a za bilo kakva pitanja slobodno nam se javite se na: admission.yufe@uniri.hr.

Skip to content