KATEGORIJE

Događaji posvećeni znanstvenim menadžerima

15.09.2023. / vijesti / eu projekti

Pozivamo Vas da sudjelujete u dva događaja posvećena povezivanju znanstvenih menadžera koja su organizirana u sklopu dva projekta financirana iz programa Obzor Europa i kojima će se obilježiti Međunarodni dan znanstvenih menadžera 25. rujna.

Predstavljanje CARDEA okvira za karijere znanstvenih menadžera (CARDEA Career Framework for Research Managers), 25. rujna 2023. godine u 11:00 sati

Projekt CARDEA (Career Acknowledgement for Research (Managers) Delivering for the European Area) posvećen je znanstvenim menadžerima u Europskom istraživačkom prostoru, a jedan od primarnih ciljeva projekta je uspostaviti transparentan i funkcionalan okvir za razvoj karijere znanstvenog menadžera na razini Europske unije odnosno “nacrt” koji nacionalne agencije i vlade mogu koristiti za oblikovanje uloge znanstvenih menadžera u svojim zemljama.

Sudjelovanje na događanju je besplatno, a registrirati se možete na poveznici.

Predstavljanje Platforme znanja i zajednice (Knowledge and Community Platform), 25. rujna 2023. godine u 14:00 sati

Platforma je razvijena u sklopu projekta RM ROADMAP (Creating Framework Conditions for Research Management to Strengthen the European Research Area).

Događaj je namijenjen znanstvenim menadžerima koji će imati priliku upoznati novu platformu za međusobno povezivanje, stvaranje novih mogućnosti i izgradnju mreže znanstvenih menadžera. Platforma je dinamički dizajnirana kako bi omogućila prijelaz preko nacionalnih i tematskih granica, pružajući sudionicima priliku da se povežu s drugim stručnjacima i stvore nove mogućnosti za zajednicu znanstvenih menadžera.

Sudjelovanje na događanju je besplatno, a registrirati se možete na poveznici.

Skip to content