KATEGORIJE

Godišnje događanje programa Interreg Italija-Hrvatska

15.09.2022. / vijesti / eu projekti

U sklopu programa Interreg Italija-Hrvatska, organizira se godišnji događaj naziva “Our Shared Blue Basin”, koji će se održati 24. i 25. listopada 2022. godine u Veneciji (Italija).

Ovaj dvodnevni događaj posvećen je dijeljenju postignuća Programa u razdoblju 2014. – 2020. te predstavljanju mogućnosti za financiranje u razdoblju 2021. – 2027., prioriteta i novina Programa u novom razdoblju, kao i ključnih odrednica prvog poziva na dostavu projektnih prijedloga.

Neke od tema o kojima će se diskutirati su i usklađenost s EUSAIR-om, mogućnosti kapitalizacije projekata i sinergije s drugim instrumentima financiranja iz EU.

Raspored događanja možete preuzeti ovdje. Registracija je obavezna i prijave će se zaprimati do popunjenja kapaciteta. Za sve koji ne mogu događaju prisustvovati u Veneciji, bit će organiziran prijenos putem Facebooka.

Dodatne informacije o događanju i poveznicu na prijavni obrazac možete pronaći ovdje, a osnovne informacije o programu Interreg Italija-Hrvatska možete pronaći na našim mrežnim stranicama.

Skip to content