KATEGORIJE

Informativna događanja povodom natječaja Interreg Dunavska regija

05.10.2022. / vijesti / eu projekti

U svrhu upoznavanja s uvjetima prvog poziva na dostavu projektnih prijedloga u sklopu programa Interreg Dunavska regija te pravovremene pripreme za prijavu projekata na isti, organizira se niz nacionalnih i regionalnih informativnih događaja.

  1. Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa, organizira nacionalni informativni dan koji će se održati 14. listopada 2022. godine u virtualnom formatu s početkom u 10 sati. Dnevni red možete preuzeti ovdje. Za informativni dan se potrebno prijaviti putem online prijavnog obrasca, najkasnije do 12. listopada 2022. do 15 sati. Svim registriranim sudionicima će dan prije događaja biti poslana poveznica za sudjelovanje.

2. Webinar na temu kako koristiti e-sustav Jems održat će se 13. listopada 2022. s početkom u 9.30 sati. Za sudjelovanje se potrebno prijaviti ovdje

3. Webinar na temu kako izgraditi intervencijsku logiku održat će se 13. listopada 2022. s početkom u 13.30 sati. Za sudjelovanje se potrebno prijaviti ovdje.

4. EUSDR Godišnji Forum u Košicama (Slovačka), DRP plenarna sesija (hibridno događanje) održat će se 19. listopada 2022., s početkom u 15.30 sati. Za sudjelovanje se potrebno prijaviti ovdje.

5. Webinar Q&A za prvi poziv za dostavu projektnih prijedloga održat će se 28. listopada 2022. s početkom u 9.30 sati. Za sudjelovanje se potrebno prijaviti ovdje.

Osim toga, na raspolaganju su vam i nacionalna kontakt točka za Program (g. Ivan Lajtman iz Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU, ivan.lajtman@mrrfeu.hr) te Zajedničko tajništvo Programa, za individualne konzultacije vezano uz projektnu ideju.

Skip to content