KATEGORIJE

Informativni dan Europske komisije za Širenje sudjelovanja i jačanje EIP-a (WIDERA)

01.12.2022. / vijesti / eu projekti

U organizaciji Europske komisije, 12. prosinca 2022. godine bit će održan online informativni dan za područje Širenje sudjelovanja i jačanje Europskog istraživačkog prostora (WIDERA) programa Obzor Europa.

Osnovni cilj informativnog dana je informirati potencijalne prijavitelje o temama natječaja iz radnog programa ovoga područja za 2023. i 2024. godinu.
Jutarnji dio programa, od 9.30 sati do 14.00 sati, bit će posvećen tzv. widening dijelu radnog programa, tj. području Širenje izvrsnosti i sudjelovanja, a popodnevni dio, od 14.00 do 17.00 sati, tzv. ERA dijelu radnog programa, odnosno području Reforma i jačanje sustava za istraživanje i inovacije.
Nakon predstavljanja svake teme natječaja zainteresirani će potencijalni prijavitelji imati priliku postaviti pitanja predstavnicima Europske komisije.

Više informacija o prijavi na događaj i programu informativnog dana možete pronaći na mrežnoj stranici Europske komisije.

Na Sveučilištu u Rijeci je 24. studenoga 2022. godine održan informativni dan iz ovog područja, a više informacija možete saznati na sljedećoj poveznici.

Izvor: hrvatski portal programa Obzor Europa

Skip to content