KATEGORIJE

Informativni dan za prvi poziv programa Interreg Središnja Europa

03.01.2022. / vijesti / eu projekti

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa Središnja Europa organizira nacionalni informativni dan povodom otvorenog prvog poziva programa Interreg Središnja Europa 2021.-2027.

Ovaj Program osmišljen je kako bi se kroz partnerske projekte utjecalo na poboljšanje uvjeta za život i rad u središnjoj Europi primjenom pametnih rješenja kojima se ostvaruju specifični ciljevi iz područja inovacija, zaštite okoliša, transporta i dobrog upravljanja te pružila podrška pri razmjeni iskustva, unaprjeđenju razvojnih politika, akcijskih planova, strategija itd.

Informativni dan, koji će se održati u virtualnom formatu 12. siječnja 2022. godine od 10.30 do 13.30 sati, bit će namijenjen upoznavanju potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa i pravovremenoj pripremi za prijavu projektnih prijedloga. Sudionici će također imati priliku čuti iskustva u procesu prijave i provedbe projekata od strane hrvatskog projektnog partnera. Dnevni red događanja možete preuzeti ovdje, a prijavu za sudjelovanje potrebno je izvršiti najkasnije do 10. siječnja 2022. godine.

Za više informacija možete se obratiti nacionalnoj kontakt točki za program Interreg Središnja Europa, g. Ivanu Lajtmanu na ivan.lajtman@mrrfeu.hr.

Skip to content