KATEGORIJE

Izložite svoju izložbu na Kampusu!

02.03.2021. / vijesti / sveučilište i društvo

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci poziva zainteresirane da se prijave za izlaganje svojih izložbi na vanjskim izložbenim panelima na Kampusu, gdje je 2019. u okviru programa Susjedstva Kampus, programskog pravca 27 susjedstava, Rijeka 2020 – EPK, postavljeno 10 dvostranih panela.

Od kada su postavljeni, na panelima je uspješno izloženo 12 različitih izložbi, koje su proizašle iz aktivnosti Kampus kreativnog tima (KKT), odnosno profesorica i profesora te studentica i studenata riječkog Sveučilišta.

U 2021. godini Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci nastavlja s radom KKT-a te preuzima koordinaciju panela čiji je izložbeni prostor namijenjen svim dionicima Sveučilišta u Rijeci. Izložbenim panelima, potiče se razmjena znanja te mapiranje Kampusa kao mjesta okupljanja i zajedništva. Sve zainteresirane za izlaganje na panelima upućujemo da više informacija pročitaju na SKC mrežnoj stranici.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Studentsko kulturnom centru na telefonski broj 584 – 860 / 861 ili na e-adresu skc@uniri.hr.

Skip to content
Pitaj me!
Virtualna sova URI