KATEGORIJE

Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske pomoći studentima Sveučilišta u Rijeci iz područja pogođenih potresima

05.03.2021. / vijesti / stipendiranje i financiranje

Sveučilište u Rijeci raspisalo je natječaj za dodjelu jednokratne financijske pomoći studentima Sveučilišta u Rijeci iz područja pogođenih potresima.

Prijave na javni poziv zaprimaju se do četvrtka, 1. travnja 2021. godine do 12,00 sati.

Sve informacije i dokumentacija nalazi se na sljedećem linku – JAVNI POZIV.

Upute za online prijavu

Prijave se podnose isključivo elektroničkim putem, ispunjavanjem online prijavnog obrasca zaključno do 1. travnja 2021. godine u 12,00 sati.

Obrascu se pristupa putem sljedeće POVEZNICE upisivanjem korisničkih podataka u sustavu AAI@EduHr (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom npr. peric.pero@uniri.hr). Korisničko ime mora imati nastavak „uniri“, a NE „student.uniri“.

U slučaju da student nije u mogućnosti pristupiti prijavi upisivanjem svojih korisničkih AAI@EduHr podataka ili nema potrebne korisničke podatke, mora se javiti LDAP administratoru na svojoj sastavnici.

Popis i kontakti LDAP administratora za studente.

NOVO! POREZNI STATUS POMOĆI: Najnovijim dopunama Pravilnika o primjeni općeg poreznog zakona (NN26/2021) pomoći primljene temeljem ovoga Javnog poziva nemaju negativni utjecaj na porezni status studenata i njihovih roditelja/staratelja. Pomoći su neoporezive i izuzete od utvrđivanja financijskog limita (15.000,00 kn) pri ostvarivanju prava roditelja/staratelja na osobni odbitak za studente uzdržavane članove.

Skip to content