STUDIRANJE / STIPENDIRANJE I FINANCIRANJE / FOND ZA STUDENTE IZ POTRESOM POGOĐENIH PODRUČJA

FOND za studente iz potresom pogođenih područja

Sveučilište u Rijeci raspisuje DRUGI Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske pomoći studentima Sveučilišta u Rijeci iz područja pogođenih potresima

Rezultati drugog javnog poziva

Sveučilište u Rijeci objavljuje popis studenata dobitnika jednokratne financijske pomoći iz Fonda za pružanje pomoći studentima iz područja pogođenih potresima.

Popis dobitnika

Prijave na Javni poziv zaprimaju se do ponedjeljka 3. svibnja 2021. godine u 12,00 sati.

Upute za prijavu: Obrascu se pristupa putem sljedeće POVEZNICE upisivanjem korisničkih podataka u sustavu AAI@EduHr (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom npr. peric.pero@student.uniri.hr).

Dokumente koje prilažete molimo da imenujte na način da na početku upišete svoje prezime i ime, ​npr. “Peric_Pero_izjava”.

U slučaju da student nije u mogućnosti pristupiti prijavi upisivanjem svojih korisničkih AAI@EduHr podataka ili nema potrebne korisničke podatke, mora se javiti LDAP administratoru na svojoj sastavnici.

Popis i kontakti LDAP administratora za studente.

POREZNI STATUS POMOĆI: Pomoći su neoporezive i ne utječu na porezni status pri ostvarivanju prava roditelja/staratelja na osobni odbitak za studente uzdržavane članove.

Sveučilište u Rijeci raspisuje Javni poziv za dodjelu jednokratne financijske pomoći studentima Sveučilišta u Rijeci iz područja pogođenih potresima.

Rezultati prvog javnog poziva

Upute za online prijavu

Prijave se podnose isključivo elektroničkim putem, ispunjavanjem online prijavnog obrasca zaključno do 1. travnja 2021. godine u 12,00 sati.

Obrascu se pristupa putem sljedeće POVEZNICE upisivanjem korisničkih podataka u sustavu AAI@EduHr (e-adresa povezana s uniri korisničkim imenom npr. peric.pero@uniri.hr). Korisničko ime mora imati nastavak „uniri“, a NE „student.uniri“.

U slučaju da student nije u mogućnosti pristupiti prijavi upisivanjem svojih korisničkih AAI@EduHr podataka ili nema potrebne korisničke podatke, mora se javiti LDAP administratoru na svojoj sastavnici.

Popis i kontakti LDAP administratora za studente.

NOVO! POREZNI STATUS POMOĆI: Najnovijim dopunama Pravilnika o primjeni općeg poreznog zakona (NN26/2021) pomoći primljene temeljem ovoga Javnog poziva nemaju negativni utjecaj na porezni status studenata i njihovih roditelja/staratelja. Pomoći su neoporezive i izuzete od utvrđivanja financijskog limita (15.000,00 kn) pri ostvarivanju prava roditelja/staratelja na osobni odbitak za studente uzdržavane članove.

Skip to content