KATEGORIJE

Nacionalna informativna radionica za otvoreni poziv Interreg ADRION

23.06.2022. / vijesti / eu projekti

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u suradnji sa Zajedničkim tajništvom programa Interreg ADRION organizira nacionalnu informativnu radionicu za trenutno otvoreni 5. poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Poziv je namijenjen sveučilištima, istraživačkim centrima i poslovnim institucijama Jadransko-jonskog područja koje imaju sjedište na području kojeg obuhvaća ADRION program, a cilj Poziva je podržati pripremne mjere za uspostavljanje transnacionalnih diplomskih studija u područjima koja su u fokusu programa Interreg ADRION (plava ekonomija, društvene inovacije, obnovljiva energija i kružno gospodarstvo).

Radionica će se održati 28. lipnja 2022. godine od 9.30 do 11 sati, u dvorani u prizemlju Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Miramarska cesta 22, Zagreb.

Ukoliko želite sudjelovati na radionici, potrebno je ispuniti prijavni obrazac do 27. lipnja 2022. godine u 12 sati

Program događanja je dostupan na poveznici, a više informacija o događanju možete pronaći ovdje.

Ukoliko imate pitanja vezana uz objavljeni Poziv ili informativnu radionicu, na raspolaganju su nacionalne kontakt točke iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, g. Marko Opančar (marko.opancar@mrrfeu.hr)  i gđa. Ivana Živković (ivana.zivkovic@mrrfeu.hr).

Skip to content