KATEGORIJE

Novi programi cjeloživotnog učenja u organizaciji Ciparskog sveučilišta

18.10.2021. / vijesti / cjeloživotni programi

Ciparsko sveučilište (UCY) predano je nastavku razvoja inovativnih programa za cjeloživotno učenje kako bi se odraslim osobama i pojedinim studentima omogućilo cjeloživotno učenje u zajednici i/ili na radnome mjestu. Cilj je obogatiti obrazovno iskustvo polaznika u ugodnoj atmosferi s najsuvremenijim medijima i sadržajima. Polaznici tako razvijaju nove vještine i znanja, zbog čega su naposljetku bolje pripremljeni za svoje sadašnje poslove, nove obveze ili alternativne karijere, a također su konkurentniji na tržištu rada na lokalnoj i međunarodnoj razini.

Tako je Ciparsko sveučilište već 2020. pokrenulo novu inicijativu za cjeloživotno učenje, tzv. UCY Lifelong Learning Programme, koja nastoji odgovoriti na potrebe svih bivših studenata. To je hrabra i važna inicijativa kojom Ciparsko sveučilište pokazuje snažnu vezu sa svojim bivšim studentima i alumnijima, ali i svoju želju da postane središte cjeloživotnog učenja.

Svi bivši studenti UCY-a mogu sudjelovati u programima cjeloživotnog učenja, a poželjno je da su zaposleni u području koje se odnosi na temu seminara. Studenti i zaposlenici sveučilišta te ostali zainteresirani također mogu sudjelovati, ali uz uvjet slobodnih mjesta.

Da bi dobio potvrdu o sudjelovanju, svaki polaznik mora završiti cijeli ciklus seminara, a polaznici mogu ostvariti i neke ECTS bodove.

Programi cjeloživotnog učenja održavaju se online, u učionici ili kombinirano, pridržavajući se svih epidemioloških mjera. Programi se održavaju na grčkom ili engleskom jeziku, a broj polaznika svakog programa ovisi o broju mjesta, a cijena ovisi o trajanju programa.

Više informacija o prijavama i upisima nalazi se ovdje.

Skip to content