KATEGORIJE

Objavljen Poziv za dostavu projektnih prijedloga za program COST

04.03.2024. / vijesti / eu projekti

Otvoren je novi Poziv za dostavu projektnih prijedloga za 2024. godinu u okviru programa COST – Europska suradnja na području znanstvenih i tehničkih istraživanja (eng. European Cooperation in Science and Technology).

COST program usmjeren je na nekompetitivna istraživanja, suradnju i rješavanje okolišnih, pograničnih i javnih problema čime potiče maksimiziranje europske sinergije i dodane vrijednosti suradničkim istraživačkim programima.

Poziv je otvoren za istraživače i inovatore iz svih znanstvenih područja, od tehničkih do prirodnih i društvenih znanosti.

Rok za dostavu projektnih prijedloga je 23. listopada 2024. godine, a dokumenti potrebni za prijavu, kao i korisni vodiči, dostupni su na mrežnoj stranici COST programa.

Podsjećamo da COST organizira online informativni dan 27. ožujka 2024. godine, s početkom u 10:00 sati, tijekom kojeg će se svim zainteresiranim sudionicima predstaviti mogućnosti sudjelovanja u aktivnostima koje se provode u sklopu COST programa. Više informacija o događanju dostupno je na poveznici.

Skip to content