KATEGORIJE

Održana je Radionica programa Obzor Europa – Širenje sudjelovanja i izvrsnosti

17.11.2023. / vijesti / CPP

Radionica programa Obzor Europa – Širenje sudjelovanja i izvrsnosti održala se 15. studenog 2023. na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Radionicu je organizirao Centar za potporu pripremi kompetitivnih znanstvenih projekata Sveučilišta u Rijeci.

Radionicu je otvorio prorektor za znanost i umjetnost Sveučilišta u Rijeci, prof. dr. sc. Gordan Jelenić koji je pozdravio okupljene i osvrnuo se na statističke podatke o prijavama projekata u sklopu Širenja sudjelovanja i izvrsnosti na razini Republike Hrvatske.

Barbara Šestan, djelatnica Centra za potporu pripremi kompetitivnih znanstvenih projekata, predstavila je horizontalne mjere programa Obzor Europa uz naglasak na pozive unutar dijela Širenje sudjelovanja i izvrsnosti. Objasnila je što su Widening zemlje i na koji način mogu participirati u ovom dijelu programa Obzor Europa. Pregledno je izložila sve instrumente koji su na raspolaganju znanstvenicima za prijavu projekata.

Rukovoditeljica Centra za potporu pripremi kompetitivnih znanstvenih projekata, dr. sc. Ana Butković je kroz svoje izlaganje “Kako napisati dobar projektni prijedlog” pojasnila sve elemente projektne prijave te na koji način je potrebno pristupiti samom pisanju projekta kako bi u konačnici sama prijava bila uspješna.

Materijali s radionice dostupni su na sljedećim poveznicama:

Pozdravne riječi / Prof. dr. sc. Gordan Jelenić

Predstavljanje horizontalne mjere programa Obzor Europa – Širenje sudjelovanja i izvrsnosti / Barbara Šestan

Kako napisati dobar projektni prijedlog / Ana Butković

Skip to content