KATEGORIJE

Poziv na informativni dan programa Obzor Europa za ERC Consolidator Grant 

19.09.2023. / vijesti / o sveučilištu

Centar za potporu pripremi kompetitivnih znanstvenih projekata Sveučilišnog centra za istraživanje i inovacije u Rijeci organizira Informativni dan programa Obzor Europa za ERC Consolidator Grant koji će se održati 4. listopada 2023. godine s početkom u 10h, na Filozofskom fakultetu (Sveučilišna Av. 4) dvorana F-230, 2. kat.

Europsko istraživačko vijeće dio je najvećeg programa za istraživanje i inovacije – Obzor Europa – koje podržava izvrsne znanstvenike i njihove timove u visokorizičnim istraživanjima u svim znanstvenim područjima, a tijekom Informativnog dana naglasak će se staviti na upravo otvoren poziv za ERC Consolidator Grant koji je otvoren za prijavu projektnih prijedloga do 12. prosinca 2023. godine

Na Informativnom danu sudjelovat će dr. sc. Jeremy Walton, dobitnik ERC Consolidator Granta, zatim izv. prof. dr. sc. Felix Wensveen s Medicinskog fakulteta u Rijeci koji će podijeliti svoje iskustvo u prijavama ERC-ovih projekata te dr. sc. Nela Pivac s Instituta Ruđer Bošković koja već dugi niz godina evaluira ERC-ove projektne prijave. Informativni dan otvorit će prof. dr. sc. Gordan Jelinić, prorektor za znanost i umjetnost, a vodit će ga dr. sc. Ana Butković, rukovoditeljica Centra za potporu pripremi kompetitivnih znanstvenih projekata. 

Više informacija o Informativnom danu možete pronaći na službenim mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci, a sam program događanja možete preuzeti na sljedećoj poveznici.

Sudjelovanje na Informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedećepoveznice,do  2. listopada u 16:00 sati. U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-adresu cpp@uniri.hr.

Skip to content