KATEGORIJE

Poziv za prijave na međunarodni diplomski studij

20.01.2021. / vijesti / studenti

Odjel za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci otvorio je prijave na međunarodni diplomski studij pod nazivom ”Biotehnološka istraživanja znanosti o životu” (Biotechnology for the Life Sciences),a koji će se provoditi na engleskom jeziku. Studij je kreiran isključivo za visoko motivirane pojedince koji žele svoju karijeru posvetiti biotehnološkim znanstvenim istraživanjima, te istraživanjima znanosti o životu.

Budući će studenti posjedovati kvalitetnu teoretsku osnovu u navedenim područjima, s obzirom na to da će se programom naglasiti usvajanje intelektualnih i laboratorijskih vještina koje suvremeni istraživač mora posjedovati. Studenti će steći značajno iskustvo u provođenju samostalnog znanstveno-istraživačkog rada, što će im omogućiti upis na doktorske studije i kompetitivnost na suvremenom tržištu rada.

Ovaj je program financirao prošle godine projekt Europskog socijalnog fonda “OptiLife”, a godišnje prima 10 studenata. To je jedini diplomski program biotehnologije usmjeren na istraživanje u ovom dijelu Europe.

Cijena školarine iznosi 8.500 eura godišnje, a rok za podnošenje prijava je 28. veljače 2021.

Promotivni video možete pogledati na YouTube kanalu Odjela za biotehnologiju.

Saznati više o Studiju možete na mrežnim stranicama Odjela za biotehnologiju, mrežnim stranicama Studija, kao i u brošuri.

POZIV za prijave (na engleskom jeziku)

Skip to content