KATEGORIJE

Radionica MSCA postdoktorske stipendije

09.07.2021. / vijesti / eu projekti

Agencija za mobilnost i programe EU će u utorak 20. srpnja 2021. godine u 9:30 sati održati online radionicu pod nazivom „Kako napisati uspješnu projektnu prijavu za Marie Sklodowska Curie postdoktorsku stipendiju“.

Cilj radionice je povećati stopu uspješnosti hrvatskih prijavitelja u ovom prestižnom europskom programu financiranja znanstvenog istraživanja, koji je dio programa Obzor Europa, te pružiti praktične savjete pri izradi projektnih prijedloga. Radionica je namijenjena postdoktorskim istraživačima koji namjeravaju prijaviti MSCA Postdoktorsku stipendiju 2021. godine, kao i administrativnom osoblju koje je uključeno u izradu MSCA projektnog prijedloga. Program radionice dostupan je na poveznici.

Kako bi prisustvovali radionici, potrebno je poslati sažetak projektnog prijedloga (na najviše 3 stranice) koji će sadržavati sljedeće dijelove: Excellence, Impact i Implementation.
Sažetke projektnih prijedloga na engleskom jeziku treba dostaviti na sljedeće e-mail adrese: sandra.vidovic@mobilnost.hr i ivan.makovec@mobilnost.hr.
Prijava sudjelovanja na radionici vrši se putem poveznice. Broj mjesta na radionici je ograničen.

Rok za prijavu i slanje sažetka projektnih prijedloga je 19. srpnja 2021. do 12 sati.

Dodatne informacije o radionici dostupne su na portalu programa Obzor Europa.

Skip to content