KATEGORIJE

Radionica za doktorande “Naučimo uspješno komunicirati znanost” – prijave do 27. travnja 2023.!

21.04.2023. / vijesti / doktorska škola

Doktorska škola Sveučilišta u Rijeci u suradnji sa Zakladom Sveučilišta u Rijeci te Veleučilištem Edward Bernays organizira višednevnu radionicu pod nazivom “Naučimo uspješno komunicirati znanost” koja će se održati od 21. do 23. svibnja 2023. godine u Palači Moise na Cresu. Radionica je namijenjena trenutnim poslijediplomskim sveučilišnim (doktorskim) studentima Sveučilišta u Rijeci, a prijave se zaprimaju još svega nekoliko dana, do 27. travnja.

Doktorandi će na radionici moći naučiti što znači diseminirati, a što komunicirati znanost, zašto je važno planirati komunikaciju, kako i uz koje alate uspješno predstaviti svoj znanstveni projekt i sl., ali i imati priliku unaprijediti vještine javnog nastupanja u medijima, kroz praktičnu radionicu.

Detaljan program radionice možete pronaći ovdje, a više informacija o prijavama i troškovima sudjelovanja dostupno je na mrežnim stranicama Doktorske škole.

Organizatori radionice pozivaju sve zainteresirane doktorande/ice Sveučilišta u Rijeci da se putem online obrasca prijave za sudjelovanje na radionici. Za pristup je potrebno koristiti valjani elektronički identitet u AAI@EduHr sustavu.

Broj sudionika radionice je ograničen. Ako  se broj sudionika popuni prije navedenog roka (27.4.2023. u 10h), prijave će biti obustavljene, bez obzira na navedeni krajnji datum. Kandidati čije prijave budu prihvaćene o tome će biti obavješteni 28. travnja 2023. godine.

Prihvaćeni kandidati bit će pozvani najkasnije do 5. svibnja 2023. godine do 10 sati uplatiti troškove kotizacije te Doktorskoj školi dostaviti  dokaz o uplati. Po uspješnom primitku uplate, kandidatima će biti dostavljena konačna potvrda sudjelovanja.

Sva pitanja o radionici moguće je uputiti na e-mail adresu Ureda Doktorske škole.

Skip to content