KATEGORIJE

Uključite se u neku od 40 novih COST akcija!

28.05.2021. / vijesti / eu projekti

Na posljednjem natječaju COST programa odobreno je 40 novih COST projekata (tzv. akcija), koje počinju početkom jeseni 2021. godine.

Među odobrenim COST akcijama, prirodne znanosti su najzastupljenije područje znanosti (45% akcija), slijede tehničke znanosti i tehnologija (40%), medicina i zdravstvo (25%), društvene znanosti (23%), poljoprivredne znanosti (18%) te humanističke znanosti (8%).

Na sljedećoj poveznici možete preuzeti sažetke svih 40 novoodobrenih akcija te procijeniti je li vam neka od njih zanimljiva za uključivanje.

Ukoliko ste zainteresirani za uključivanje kao član Upravnog odbora (Management Committee),  potrebno se upoznati s nacionalnim pravilima za sudjelovanje u COST programu koja je donijelo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a možete ih pronaći u ranije objavljenoj vijesti. Ukoliko ste zainteresirani za uključivanje kao član radne grupe, pratite obavijesti na stranicama COST-a gdje će nakon službenog početka akcija biti objavljeni kontakt podaci svake od njih.

Za više informacija možete se slobodno obratiti našem nacionalnom koordinatoru COST programa, Doris Jozić, na Doris.Jozic@mzo.hr.

Skip to content