KATEGORIJE

Webinar: TEFCE Toolbox- od teorije do prakse

02.07.2020. / vijesti / eu projekti

Globalna sveučilišna mreža za inovacije (GUNi) i TEFCE projekt organiziraju webinar „TEFCE Toolbox za društveni angažman visokih učilišta: od teorije do prakse“ koji će se održati u četvrtak 9. srpnja 2020. u 15:00.

Pandemija koronavirusa još je jedan dokaz koliko je visokim učilištima važno surađivati ​​sa svojim zajednicama, kako na lokalnoj tako i na globalnoj razini, a također je postala očiglednija više nego ikad prije vrijednost takve suradnje.

Posljednjih godina došlo je do ponovnog naglašavanja društvenog angažmana visokih učilišta u zajednici, ali u mnogim slučajevima visokoškolske ustanove još uvijek nemaju zajednički okvir koji bi im mogao pomoći u institucionaliziranju njihove suradnje i informiranju donositelja politika o vrijednostima njihovog angažmana.

Projekt TEFCE (Prema europskom okviru za društveni angažman visokih učilišta) je Erasmus+ KA3 projekt, čiji je cilj razviti prijeko potrebne inovativne i izvedive instrumente politike na sveučilišnoj i europskoj razini za podršku, praćenje i ocjenjivanje angažmana sveučilišta u zajednici.

Kroz ovaj webinar istražit će se “toolbox” koji je razvijen u sklopu projekta i predstavit će se iskustva prvog pilot toolboxa na Sveučilištu u Rijeci.

Detalje o programu i registraciji na webinar možete potražiti ovdje. Webinar će se održati na engleskom jeziku, broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete na sljedećoj poveznici.

Skip to content