KATEGORIJE

YUFE Help Desks

23.10.2020. / vijesti / yufe

Iskusite Europu pred svojim vratima i zajedno s drugima stvarajte budućnost svoje regije i Europe! YUFE savez Mladih sveučilišta za budućnost Europe aktivno radi na stvaranju Europskog sveučilišta, ali i na daljnjem približavanju lokalne zajednice i sveučilišta. Jedan od prvih konkretnih koraka u tom okviru jest i alat za podršku nazvan YUFE Help Desk.

YUFE Help Desk pružit će građanima mogućnost postavljanja pitanja o različitim temama (npr. pravna pitanja, poduzetnički savjeti, digitalni alati/aplikacije, privreda, studiranje, razvijanje jezičnih vještina itd.).

Na pitanja će odgovarati studenti sa sveučilišta YUFE saveza, pod mentorstvom sveučilišnih nastavnika. Rad na Help Desku pružit će vama, studentima našeg Sveučilišta, praktično iskustvo, ali će vam, na temelju sporazuma o studiranju, omogućiti i stjecanje YUFE zvjezdica (engl. YUFE Stars) te, u slučaju da su aktivnosti uklopljene u nastavni program, i stjecanje ECTS bodova. Našim nastavnicima ove aktivnosti nude, pak, značajnu platformu za bližu suradnju sa zajednicom. Detaljne informacije o prijavama bit će dostupne početkom 2021. godine.

Help Desk će se nalaziti u gradu te na sveučilišnom kampusu, a pristup će biti omogućen i mrežnim alatima. Prvi Help Deskovi s radom će započeti u svibnju 2021. godine, dok će informacije o odgovarajućim lokacijama i radnom vremenu biti dostupne građanima YUFE regija – u našem slučaju Primorsko-goranske županije, početkom proljeća 2021. godine.

Za više informacija o svemu što YUFE nudi studentima i svim zaposlenicima našeg Sveučilišta posjetite službene mrežne stranice YUFE saveza, odnosno https://uniri.hr/o-sveucilistu/yufe/ te pratite aktivnosti YUFE-a na društvenim mrežama: Twitter: @AllianceYufe, Instagram: @yufe_alliance.

Možete uvijek kontaktirati i naš lokalni ured na yufe@uniri.hr.

Skip to content