KATEGORIJE

Natječaji za projekte u obrazovanju – UNIRI CLASS

20.10.2021. / vijesti / natječaji

Sveučilište u Rijeci u okviru programa „Istraživačko-razvojni projekti u obrazovanju – UNIRI CLASS“ raspisuje natječaje za dodjelu sredstava potpore projektima za unaprjeđenje kvalitete nastave i izlaznih kompetencija studenata Sveučilišta u Rijeci putem programskih linija A2 Digitalno građanstvo – inovacije u učenju i poučavanju i A3 Praktične kompetencije za budućnost.

Putem natječaja za programsku liniju A2 Digitalno građanstvo – inovacije u učenju i poučavanju raspoređuje se ukupno do 100.000,00 kuna za maksimalno 10 projekata u trajanju od jedne godine, pri čemu je maksimalan iznos potpore po projektu 10.000,00 kuna.

Cilj je programske linije razvoj postojećih ili novih kolegija bilo koje razine studija ili programa cjeloživotnog obrazovanja i to uvođenjem inovativnih oblika nastave u virtualnom okruženju te primjenu inovativnih metoda poučavanja kako bi se ostvario učinkovitiji okvir za razvoj generičkih vještina i temeljnih kompetencija studenata i studentica.

Prijave na natječaj mogu se podnijeti putem online portala Sveučilišta do 22. studenoga 2021. u 24:00 h.

Tekst Natječaja za programsku liniju A2 možete preuzeti OVDJE.

Putem natječaja za programsku liniju A3 Praktične kompetencije za budućnost raspoređuje se ukupno do 1.500.000,00 kuna za maksimalno 10 projekata u trajanju od dvije godine, pri čemu je maksimalan iznos potpore po projektu 150.000,00 kuna.

Cilj je programske linije razvoj modela integracije višemjesečne stručne prakse u razdoblje trajanja studija kako bi se ostvario učinkovitiji okvir za stjecanje praktičnih kompetencija studenata i studentica te kako bi se studentima omogućilo stjecanje radnog iskustva povezano s budućim strukama.

Prijave na natječaj mogu se podnijeti putem online portala Sveučilišta do 22. studenoga 2021. u 24:00 h.

Tekst Natječaja za programsku liniju A3 možete preuzeti OVDJE.

Skip to content