KATEGORIJE

Održan info dan za MSCA Doktorske mreže

03.06.2022. / vijesti / eu projekti

Kao što smo i ranije najavili putem naših mrežnih stranica, Agencija za mobilnost i programe EU održala je 1. lipnja 2022. godine informativni dan iz područja Marie Skłodowska – Curie djelovanja za Doktorske mreže s ciljem upoznavanja potencijalnih prijavitelja projekata s pravilima natječaja Doktorskih mreža te mogućnostima koje se nude u okviru MSCA konzorcijskih projekata.

MSCA natječaj za Doktorske mreže otvoren je do 15. studenoga 2022. te je u njegovu okviru predviđeno 428,2 milijuna eura bespovratnih sredstava. Više informacija o natječaju dostupno je na  Funding & tender opportunities portalu Europske komisije.

Primjer dobre prakse iz aspekta organizacija koje prijavljuju, ali i istraživača koji sudjeluju, predstavili su prorektor za znanost i umjetnost Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Gordan Jelenić te doktorand Jan Tomec, predstavnici projekta THREAD Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci financiranog u sklopu MSCA Inovativnih mreža za osposobljavanje (ITN).

Prezentacije s održanog informativnog dana možete preuzeti ovdje.  

Za detaljnije informacije o pravilima natječaja, pisanja projektnog prijedloga slobodno se možete obratiti MSCA nacionalnim osobama za kontakt na e-mail adrese: sandra.vidovic@ampeu.hr te ivan.makovec@ampeu.hr.

Ujedno, ukoliko želite postati stručnjak Europske komisije za evaluaciju projekata unutar programa Obzor Europa, pozivamo Vas da se prijavite na poziv za evaluatore koji je kontinuirano otvoren, a više informacija možete pronaći na poveznici.

Skip to content