KATEGORIJE

Natječaj ”UNIRI umjetnički projekti 2022.”

17.05.2022. / vijesti / znanstvenici

Rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija raspisuje Natječaj za dodjelu potpora umjetničkim projektima na Sveučilištu u Rijeci u 2022./2023. akademskoj godini (”UNIRI UMJETNIČKI PROJEKTI 2022.”).

Tekst Natječaja možete preuzeti OVDJE.

Na Natječaj se mogu prijaviti projekti iz umjetničkog područja i interdisciplinarni projekti u kojima je umjetničko područje dominantno i u sklopu kojih se stvara umjetničko djelo.

Kao voditelji projekata mogu se prijaviti zaposlenici Sveučilišta u Rijeci ili njegovih sastavnica u umjetničko-nastavnom, znanstvenom ili znanstveno-nastavnom zvanju i to kao pojedinci ili voditelji istraživačkih timova.

Projekti se prijavljuju u jednu od tri ponuđene kategorije:

  1. projekti s timovima od najmanje 5 članova: do 50.000 HRK;
  2. projekti s timovima od najmanje 3 člana: do 35.000 HRK;
  3. individualni umjetnički projekti: do 20.000 HRK.

Ukupni iznos sredstava namjenski usmjerenih na poticanje umjetničko-istraživačkog rada, produktivnosti i osobnog razvoja umjetnika na Sveučilištu u Rijeci je 300.000,00 HRK.

Prijave na Natječaj se podnose putem predviđenog mjesta na Share Point Portalu Sveučilišta https://spapp.uniri.hr/projekti/.

Prijave na Natječaj mogu podnijeti od datuma objave ovog Natječaja do nedjelje, 10. srpnja 2022.

Sustav za podnošenje prijava zatvara se u 24:00 sata posljednjeg dana roka za prijavu.

Sva pitanja u vezi Natječaja prijavitelji mogu uputiti Centru za znanost i umjetnost Sveučilišta u Rijeci na adresu elektroničke pošte: projektiUNIRI@uniri.hr.

Potrebni dokumenti:

Skip to content