KATEGORIJE

Na Sveučilištu u Rijeci održan info dan programa Obzor Europa

13.05.2022. / vijesti / eu projekti

Na Sveučilištu u Rijeci je u četvrtak 12. svibnja 2022. godine održan Informativni dan programa Obzor Europa na kojem su kao predavači sudjelovali predstavnici Agencije za mobilnost i programe EU, nacionalne osobe za kontakt za pojedina područja Programa.

Na prvom dijelu informativnog dana predstavljene su osnovne karakteristike programa Obzor Europa, savjeti o tome kako napisati dobar projektni prijedlog, pravni i financijski aspekti prijave i provedbe projektnih prijedloga kao i područja Širenja sudjelovanja i jačanja Europskog istraživačkog prostora te Djelovanja Marie Skłodowska – Curie (MSCA).

U drugom djelu događanja održane su paralelne sesije iz područja Klastera 1 – Zdravlje, Klastera 2 – Kultura, kreativnost i uključivo društvo te Klastera 4 – Digitalizacija i Klastera 5 – Klima, energija i mobilnost na kojima su, između ostalog, predstavljeni natječaji u najavi s rokom u 2022. godini, okvirne teme u nacrtima radnih programa za 2023. – 2024. godinu kao i natječaji u pripremi za 2023. i 2024. godinu.

Prezentacije s informativnog dana dostupne su u nastavku:

Skip to content