KATEGORIJE

(Na)Uči korejski jezik i ove godine!

19.08.2024. / vijesti / sveučilište i društvo

Sveučilište u Rijeci poziva sve zainteresirane – učenike, studente i građane – da se prijave za tečaj korejskog jezika i kulture. King Sejong Institute Rijeka i ove akademske godine polaznicima nudi redovni tečaj korejskog jezika, ali i posebne, kraće programe posvećene korejskoj kulturi.

Tečajevi:
redovni tečaj korejskog jezika (razine 1A, 1B, 2A, 2B, 3A) – *Ako želite pohađati tečaj razine 1B~3A bez odgovarajuće potvrde niže razine, pošaljite svoj rezultat korejskog testa Nuri Sejong Hakdang (https://nuri.iksi.or.kr) do 31. kolovoza 2024. na e-adresu sejongrijeka@gmail.com.
Uvod u korejski jezik (posebni program) – besplatan

Zimski semestar redovnog tečaja trajat će 15 tjedana (od 9. rujna do 21. prosinca 2024.), a upisnina je 60,00 EUR. Po završetku prijava svim će polaznicima biti dostavljeni podaci za uplatu i detalji o tečaju. Nastava će se odvijati na Sveučilišnom Kampusu (zgrada Sveučilišnih odjela), a samo u rujnu tečaj će se nuditi u hibridnom obliku (za one koji možda nisu u Rijeci).

Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca, a pripremni sat održat će se 7. rujna 2024. (subota) na Kampusu.

Dodatna pitanja o tečajevima ili Institutu možete poslati na e-adresu sejongrijeka@gmail.com ili poslati poruku putem profila na Instagramu (@sejongrijeka).

Skip to content