KATEGORIJE

Otvorene prijave za Science is Wonderful! online izložbu

26.06.2020. / vijesti / eu projekti

Izložba Science is Wonderful!, čiji je cilj približiti znanost i rad znanstvenika široj javnosti, održat će se u online formatu od 22. do 24. rujna 2020., kroz niz inovativnih i interaktivnih digitalnih aktivnosti.

Izložba će istaknuti neka od rješenja koja su razvijena u sklopu MSCA i drugih istraživačkih i inovacijskih projekata koje financira EU, a koja se fokusiraju na COVID-19 krizu i njezine posljedice, kao i prioritete za europskih i globalni oporavak.

Kroz niz digitalnih aktivnosti, znanstvenici će komunicirati s djecom, studentima i građanima, objasniti kakva je uloga znanstvenika u post-kriznom kontekstu i istaknuti kako istraživanje utječe na svakodnevni život građana. Ovaj će se događaj također obratiti stotinama dionika iz cijele Europe u okviru Europskih dana istraživanja i inovacija.

Svi MSCA i Obzor 2020. istraživači, neovisno o znanstvenim disciplinama, mogu se prijaviti do 5. srpnja 2020. putem online obrasca.

Više informacija o Science is Wonderful! izložbi možete saznati na službenoj stranici, dok se za sva dodatna pitanja možete obratiti na email EAC-MSCA-COMMUNICATION@ec.europa.eu.

Skip to content