KATEGORIJE

Sveučilište u Rijeci među TOP 5 finalista u kategoriji angažiranih sveučilišta (Engaged University)!

17.06.2022. / vijesti / o sveučilištu

UNIRI – THE UNIVERSITY THAT EXPANDS THE NEW HORIZONS

Sveučilište u Rijeci odabrano je kao jedno od 5 finalista u kategoriji angažiranih sveučilišta (Engaged University of the Year) u sklopu Triple E Awards 2022.

Triple E Awards svjetsko je priznanje sveučilištima koja ulažu napore u promicanju poduzetništva i društvenog angažmana u visokom obrazovanju. Ovo je prva takva nagrada koja je konkretno fokusirana na različite dimenzije sveučilišne treće misije i koja za cilj ima potaknuti sveučilišta da preuzmu važnu ulogu u zajednici i ekosustavu.

Engaged University of the Year kategorija je koja prepoznaje institucije koje razvijaju i implementiraju vlastiti angažman kako bi kreirale dodatnu vrijednost za zajednicu. Poseban naglasak stavljen je na razvijenu suradnju s različitim dionicima kroz koju sveučilište pokazuje svoj široki pristup društvenom angažmanu i važnim društvenim utjecajima.

Pobjednik Triple E Awards-a biti će proglašen 28. lipnja u Firenci.

People’s Choice Award

Osim proglašenja pobjednika na temelju stručne evaluacije, pobjednik se proglašava i u kategoriji People’s Choice Award koje se temelji na online glasanju, odnosno na glasovima pojedinaca. Za Sveučilište u Rijeci možete glasati na sljedeće načine:  

  • Registrirani glas: glasate na sljedećoj poveznici, a glas potvrđujete putem svoje email adrese (500 bodova).
  • Glasanje putem društvenih mreža: Tweet ili Re-tweet koji uključuje 2 hashtaga (#ACEEU_Awards; #2022EU_Entry512) (1500 bodova).
  • Uživo glasanje tijekom ceremonije: na sljedećoj poveznici možete dati svoj glas tijekom same ceremonije dodijele nagrada, 28. lipnja (7500 bodova).

Prijavu Sveučilišta u Rijeci, ali i sve druge finaliste možete vidjeti OVDJE.

Akreditacijsko vijeće za poduzetništvo i angažirana Sveučilišta (ACEEU) koje čine  vodeći svjetski stručnjaci, osmislio je i provodi prvi svjetski program akreditacije za poduzetništvo i angažman na institucijskoj kako bi sveučilišta potaknuli da postanu poduzetnija i angažiranija, s konačnim ciljem većeg društvenog, kulturnog i ekonomskog utjecaja.

Skip to content