PREGLEDAJ
03/04/2024.
_informativni dan
Informativni dan Djelovanja Marie Skłodowska - Curie Poslijedoktorske stipendije (MSCA PF)
Građevinski fakultet

Centar za potporu pripremi kompetitivnih znanstvenih projekata (CPP) Sveučilišnog centra za istraživanje i inovacije Sveučilišta u Rijeci organizira Informativni dan Djelovanja Marie Skłodowska – Curie Poslijedoktorske stipendije (MSCA PF) koji će se održati u srijedu, 3. travnja 2024. godine s početkom u 11h, na Građevinskom fakultetu u Rijeci (Radmile Matejčić 3, dvorana G-003, prizemlje).

Informativni dan bit će usmjeren na predstavljanje Marie Skłodowska-Curie Poslijedoktorske stipendije čiji se poziv očekuje 10. travnja 2024. godine. Sandra Milovanović Soldatić uvodno će predstavit uvjete MSCA PF poziva i načine sudjelovanja, nakon čega će sudionici imati priliku čuti predstavljanje iskustva korisnika i domaćina MSCA Poslijedoktorske stipendije koje će izložiti prof. dr. sc. Sanja Bojanić s Akademije primijenjenih umjetnosti i izv. prof. dr. sc. Leo Škec s Građevinskog fakulteta.

Informativni dan primarno je namijenjen poslijedoktorandima koji na ovaj način imaju mogućnost provesti dio svog poslijedoktorskog usavršavanja na inozemnim institucijama, ali i potencijalnim mentorima kojima ovaj instrument omogućava privlačenje izvrsnih mladih istraživača iz inozemstva.

Više informacija o Informativnom danu možete pronaći u programu događanja. Sudjelovanje je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice do 2. travnja 2024. godine u 12 sati. U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-adresu cpp@uniri.hr.

Kopiraj link

Link kopiran
Skip to content