Poziv studentima: EBAN konferencija
Petak, 18.11.2016.


petak, 18. studenoga 2016.

EBAN Winter University 2016, najveća europska konferencija poslovnih anđela, bit će održna 29. i 30. studenog u Koncertnoj dvorani ''Vatroslav Lisinski'', u organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) i suorganizaciji Grada Zagreba.

Krajem mjeseca Zagreb će postati centralno mjesto okupljanja startup entuzijasta, poduzetnika i investitora. Očekuje se 1700 sudionika, od toga 400 poslovnih anđela, preko 100 startupova te nekoliko stotina studenata iz cijelog svijeta. Konferencija donosi uvid u najnovije trendove u startup industriji te predavanja i panele najvećih stručnjaka iz industrije i najuglednijih poslovnih anđela svijeta.

Samo neki od govornika koji sudjeluju na konferenciji su Bruce Dickinson, frontmen Iron Maidena, komercijalni pilot i poduzetnik; Johann Hansmann, najbolji europski early stage investitor; Dov Moran, izumitelj USB sticka; Frank Salzgeber, European space agency.

Partneri konferencije subvencionirali su dio ulaznica i na taj način omogućili zainteresiranim studentima da prisustvuju ovoj konferenciji, uz kotizaciju u iznosu 120,00 HRK, ukoliko se registriraju do petka 18. studenog u 23.00 sata putem linka https://www.entrio.hr/en/event/eban-winter-university-2016-3290.

Za kupnju kotizacije po sniženoj cijeni potrebno je odabrati žuti sektor i iskoristiti promo kod: EBAN-STUDENT-120.

Više informacija o konferenciji: http://ebanwu2016.com/